GurmEko s.r.o., Praha - Svět chutí pro profesionály
     
MINŐSÉG-ÉS ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI POLITIKÁNK
    
    
„Vállalatunk a professzionális felhasználók számára készülő fűszerekre, fűszerkeverékekre és élelmiszeripari készítményekre szakosodott elismert cég a cseh, szlovák és magyar piacon. Az ügyfeleink egyedi kívánságai alapján bármilyen terméket elkészítünk és kiszállítunk, méghozzá csúcsminőségben és kedvező áron. Ezen kívül tanácsokkal és megoldásokkal is szolgálunk, amelyeknek köszönhetően az ügyfeleink tovább növelhetik termékeik és szolgáltatásaik minőségét. Vállalatunk minden tagja betartja a minőség- és élelmiszer-biztonsági rendszer (HACCP) munkafolyamatait, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonsági, higiéniai és minőségi standardot tudjuk nyújtani az ügyfeleinknek. Együttműködünk, segítjük egymást, a munkát mosolyogva, maximális erőbedobással végezzük.”
Élelmiszer-ipari vállalatként tudatában vagyunk annak, hogy milyen helyet foglalunk el az élelmiszer-ipari láncolatban, és hogy milyen fontos a beszállítókkal és az ügyfelekkel folytatott kommunikáció. Minőségi és élelmiszer-biztonsági politikánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a minőségi és élelmiszer-biztonsági szempontból releváns veszélyek az élelmiszer-ipari láncolat minden egyes láncszemében azonosításra és megfelelő módon szabályozásra kerüljenek.
    

    
A GurmEko s.r.o. vállalat minőségi és élelmiszer-biztonsági rendszere első sorban az Európai Unió élelmiszer-ipari jogszabályain alapul, összhangban van a nemzeti jogszabályokkal, szerkezetét tekintve pedig megfelel az EN ISO 22000:2005-ös európai szabványban leírtaknak. Ez az eljárás hivatott biztosítani az egyéb élelmiszer-biztonsági szabványokkal (IFS, BRC), valamint az EN ISO 9002:2001 szabványok szerinti minőségirányítási rendszerekkel való kompatibilitást.
    

    
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vállalat minden egyes alkalmazottjának ismernie kell a konkrét munkatevékenységért viselt felelősséget, továbbá a minőségi és élelmiszer-biztonsági szempontból ezzel a munkatevékenységgel összefüggő veszélyeket, azok azonosítási módját és a kezelési eljárásokat. A vezető munkatársak feladata, hogy ezt a rendszert irányítsák és ellenőrizzék, továbbá a rendszer eltéréseire javaslatokat fogadjanak el, a megállapított szabálytalanságokra pedig hatékony megoldásokat dolgozzanak ki.
    

Tanúsítás