MINŐSÉGPOLITIKA |
|
Fő célunk az ügyfelek elégedettsége, ahol az élelmiszerek
minősége és biztonsága az első helyen áll. |
Laboratóriumunk
elsősorban a behozott nyersanyagok és alapanyagok
ellenőrzésére fókuszál, kezdve az érzékszervi elemzéssel, a
mikrobiológián át (baktériumok, penészgombák, élesztők), az
anyagok fizikai és kémiai jellemzőivel bezárva
(spektrofotometria, hamu, nedvességszabályozás). Ezen a
területen továbbra is együttműködünk független akkreditált
laboratóriumokkal. |
Különös figyelmet fordítunk az élelmiszer-hamisításra. Az
IFS 6.1 új verziója a fogyasztók védelmére összpontosít,
valamint a zavartsággal, hibás magatartással, hamisítással
vagy megtévesztéssel kapcsolatos csalárd tevékenység
kockázatára összpontosít. |

A gyártási folyamat szigorúan betartja a helyes gyártási és
higiéniai gyakorlatot, és a gyártási folyamatot kritikus
pontokon (HACCP) figyelemmel kíséri és értékeli.
Folyamatosan bővülő szabvány a fémes szennyező anyagok
mágneses detektálása és szétválasztása. |
A legnagyobb figyelmet a munkavállalóink felkészítésére és
folyamatos képzésére fordítjuk annak érdekében, hogy az
élelmiszerek minőségi és biztonsági irányelvei alapvető
fontosságú legyen cégünk egésze számára. |
Az
élelmiszerek biztonságát és minőségét az IFS (International
Featured Standard) tanúsítványunk és az ESA (Európai Spices
Association) tagságunk garantálja. |
|
MERRE TOVÁBB? |
 |