GurmEko s.r.o., Praha - Svět chutí pro profesionály

     

AMIT A PRÁGAI GurmEko s.r.o. VÁLLALATRÓL TUDNI ÉRDEMES

    

    

Kik vagyunk?

A GurmEko s.r.o. 1991-ben alakult, magántulajdonú cseh gyártó és kereskedelmi cég. Az eredeti neve „Eko” volt, amelyet 1997-ben kiegészítettünk a finom ételek szerelmeseinek becenevével, a „Gurmet” szóval, így jött létre a GurmEko kombinált elnevezés, amely egyben bejegyzett védjegy is.

   

     

Lehet Ön is az ügyfelünk?

Ha Önnek a munkájához fűszerekre van szüksége, akkor Ön is lehet az ügyfelünk!

Ha Ön vendéglőt, éttermet, borozót, pizzériát, út menti fogadót, gyorséttermet, gyorsétkezdét, üzemi étkezdét, iskolai menzát, kórházi étkezdét vagy catering céget üzemeltet, akkor Ön is lehet az ügyfelünk.

Ha Önnek gasztronómiai cégeket ellátó nagykereskedése van, akkor Ön is lehet az ügyfelünk.

Ha Ön csemege termékeket, mélyhűtött vagy készételeket, illetve tésztaféléket gyárt, pékséget üzemeltet, kecske- vagy juhsajtfeldolgozó cége van, teákat állít elő, illetve húsüzemet vagy húsboltot működtet, ahol szükség van a szokásos fűszerekre, akkor Ön is lehet az ügyfelünk.

Ha Önnek fűszereket árusító kisboltja vagy neves fűszerkereskedése van, akkor Ön is lehet az ügyfelünk.
Sőt, ha Ön kutya- vagy macskaeledelt gyárt, lovakat vagy egzotikus állatokat tenyészt, virág- vagy kozmetikai dekorációkat készít, akkor is lehet az ügyfelünk.

   

    

Mivel foglalkozunk

Az alap fűszerkeverékeink kínálata – beleértve az egzotikus fűszereket is – mintegy 120 fajta fűszert foglal magába, a bővített kínálatunk pedig tartalmazza az egyes ügyfelek saját receptjei alapján készülő fűszerkeverékeket. Az élelmiszer-készítményeinket száraz és folyékony formában kínáljuk. Rendkívül gazdag a félkésztermék-kínálatunk, amelyet folyamatosan bővítünk. A kínálatunkból nem hiányoznak a fokhagymakrémek, valamint folyamatosan bővítjük a kész páclevek választékát, és hatalmas választékkal rendelkezünk szárított gombákból. A választékunkban több élelmiszer-ipari felhasználásra készülő termék is szerepel. Forduljon hozzánk bizalommal!

   

    

ELÉRHETŐSÉGEINK:

   
MAGYARORSZÁG CSEH KÖZTÁRSASÁG SZLOVÁKIA
     

PUSKAPOROSI ÚT 10-10/A

2921 KOMAROM

tel.: +36 30 7275 299

fuszerek@gurmeko.eu

POČERNICKÁ 264

250 73 RADONICE

Telefon: +420 283 880 066

objednavky@gurmeko.eu 

BYSTRICKÁ CESTA 45

034 01 RUŽOMBEROK

 Telefon: +421 917 474 040
koreniny@gurmeko.eu